HÜSEYİN KIRAN`DAN EĞİTİME SPOR ELBİSESİ YARDIMI

Kılıçkıran Otomotiv Üretim Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, Eğitime Yardımları devam ediyor. Gaziantep Şehitkâmil Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi ziyaret ederek her zamanki gibi Eğitime yine yardım etti Öğrenciler için Okula Spor elbisesi yardımında bulunan. İş adamı Kıran ‘Arif Nihat Asya Anadolu Lisesini ziyaret ederek futbola gönül vermiş Çocuklar için yapmış olduğumuz Spor elbiselerini takdim ettik. Eğitim ve öğretime elimizden geldikçe yardım etmeye devam edeceğim’. Dedi.

GÜNDEM SPOR 

Kılıçkıran Otomotiv Üretim Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, Eğitime Yardımları devam ediyor.
Gaziantep Şehitkâmil Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi ziyaret ederek her zamanki gibi Eğitime yine yardım etti Öğrenciler için Okula Spor elbisesi yardımında bulunan. İş adamı Kıran ‘Arif Nihat Asya Anadolu Lisesini ziyaret ederek futbola gönül vermiş Çocuklar için yapmış olduğumuz Spor elbiselerini takdim ettik. Eğitim ve öğretime elimizden geldikçe yardım etmeye devam edeceğim’. Dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment