Birecik Bizimle İyi Olacak

14 Mayıs 2023 Seçim tarihi belirlendiği günden itibaren çalışmalarına hız veren İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mustafa Dirier, Seçim Bürosu miting gibi yapılan bir açılışla gerçekleşti. İYİ Parti Şanlıurfa  Milletvekili adayı Mustafa Dirier burada yapmış olduğu açıklamada   14 Mayıs akşamı zaferle ayrılacakları bir seçim için var güçleri ile çalıştıklarını ve bu şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini ifade ederek Zafer İYİ’lerin olacaktır. Dedi Katılımın yoğun olduğu gözlenen açılışta yüzlerce araç konvoyunun yan ısıra yaklaşık 100 adet kurban kesildi. Kesilen kurbanlar asrın felaketinde zarar gören depremzedelere gönderildi. Şeçim bürosu açılışında konuşma…

GÜNDEM SİYASET 

14 Mayıs 2023 Seçim tarihi belirlendiği günden itibaren çalışmalarına hız veren İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mustafa Dirier, Seçim Bürosu miting gibi yapılan bir açılışla gerçekleşti.

İYİ Parti Şanlıurfa  Milletvekili adayı Mustafa Dirier burada yapmış olduğu açıklamada

 

14 Mayıs akşamı zaferle ayrılacakları bir seçim için var güçleri ile çalıştıklarını ve bu şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini ifade ederek Zafer İYİ’lerin olacaktır. Dedi

Katılımın yoğun olduğu gözlenen açılışta yüzlerce araç konvoyunun yan ısıra yaklaşık 100 adet kurban kesildi. Kesilen kurbanlar asrın felaketinde zarar gören depremzedelere gönderildi.

Şeçim bürosu açılışında konuşma yapan Avukat Mustafa Dirier Bugün burada Birecik ilçemizin kıymetli Birecik li hemşerilerimin yoğun katılımıyla seçim büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Bizler bugün burada gördük ki bu kısa zamanda yoğun katılım sağlayabilmişsek demek ki bu güveni vatandaşımıza vermişiz.

Bu gurur ve onurla seçim günü bu zaferi hep birlikte göğüsleyeceğimize eminiz. Açılışımıza katılan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor dava arkadaşlarım adaylarımıza başarılar diliyorum. Dedi.

 

Birecik ilçesinde İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Mustafa Dirier’in seçim irtibat bürosunun açılışına İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanı M. Sadık Köroğlu, kadın kolları gençlik kolları, teşkilat üyelerinin yanı sıra çok sayıda Birecik li vatandaş katılım sağladı.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mustafa Dirier ,milet vekili adayı Emin Yetim ve beraberindekiler ile birlikte Birecik’de bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek ve dualarını istedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment