*Halfeti’de Kuraklıkla Mücadelede Yeni Adım: “Halfeti Safir ile Pırlanta Gibi Parlayacak” Projesi

Halfeti ilçemizde tarımsal üretimi kuraklık etkilerinden korumak amacıyla önemli bir adım atıldı. GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen “Halfeti Safir ile Pırlanta Gibi Parlayacak Yayım Projesi” kapsamında hasat programı düzenlendi. Hasat programına Halfeti Kaymakamı Hakan Başoğlu, Cumhuriyet Savcıları Selçuk Özdemir ve M. Mücahit Kıymacı, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, değerli çiftçilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı. Bu proje, Halfeti’nin verimli topraklarında sürdürülebilir tarımsal üretimi teşvik ederken, bölgedeki kuraklıkla mücadelede de önemli bir rol oynamayı hedefliyor. Katılımcılar, projenin bölge tarımı için yeni bir umut…

GÜNDEM 

Halfeti ilçemizde tarımsal üretimi kuraklık etkilerinden korumak amacıyla önemli bir adım atıldı. GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen “Halfeti Safir ile Pırlanta Gibi Parlayacak Yayım Projesi” kapsamında hasat programı düzenlendi.

Hasat programına Halfeti Kaymakamı Hakan Başoğlu, Cumhuriyet Savcıları Selçuk Özdemir ve M. Mücahit Kıymacı, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, değerli çiftçilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Bu proje, Halfeti’nin verimli topraklarında sürdürülebilir tarımsal üretimi teşvik ederken, bölgedeki kuraklıkla mücadelede de önemli bir rol oynamayı hedefliyor. Katılımcılar, projenin bölge tarımı için yeni bir umut ışığı olduğunu belirtti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment