Birecik Kaymakamı GÜRBÜZ , ve Belediye Başkanı BEGIT Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu

Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Belediye Başkanı Mehmet Begit, Barış ve Sedef çiftinin nikah törenine katılarak bu özel günlerinde onların yanında yer aldı. Hayatlarını birleştiren çiftin anlamlı töreninde, Kaymakam Gürbüz nikah şahitliği yaparak genç çiftin mutluluğunu paylaştı. Sade ve samimi bir atmosferde gerçekleşen törende, Kaymakam Gürbüz ve Başkan Begit, evlilik cüzdanını çifte takdim ederken onlara ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Begit, genç çiftin yeni hayatlarına adım atarken, evlilik kurumunun önemine dikkat çeken ve onlara rehber olacak değerli nasihatlerde bulundu. Kaymakam Mustafa Gürbüz, nikah şahitliğini üstlenmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çifte…

Belediye Başkanı Birecik kaymakamı Düğün GÜNDEM 

Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Belediye Başkanı Mehmet Begit, Barış ve Sedef çiftinin nikah törenine katılarak bu özel günlerinde onların yanında yer aldı. Hayatlarını birleştiren çiftin anlamlı töreninde, Kaymakam Gürbüz nikah şahitliği yaparak genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Sade ve samimi bir atmosferde gerçekleşen törende, Kaymakam Gürbüz ve Başkan Begit, evlilik cüzdanını çifte takdim ederken onlara ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Begit, genç çiftin yeni hayatlarına adım atarken, evlilik kurumunun önemine dikkat çeken ve onlara rehber olacak değerli nasihatlerde bulundu.

Kaymakam Mustafa Gürbüz, nikah şahitliğini üstlenmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çifte iki cihan saadeti diledi ve onların bu özel anında yanında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment