Birecik’te İlçeyi Güzelleştirme Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa’nın incisi olarak bilinen Birecik’te, ilçeyi güzelleştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit’in talimatları doğrultusunda harekete geçen Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki parkların yenilenmesi ve düzenlenmesi için yoğun bir mesai harcıyor. Çalışmalar kapsamında, park alanlarında bordür döşeme, fıskiye kurulumu ve peyzaj düzenlemeleri titizlikle yürütülüyor. Mevcut alanların yenilenmesiyle birlikte, ilçeye yeni yeşil alanların kazandırılması da planlanıyor. Belediye ekipleri, Birecik’in çehresini daha da güzelleştirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu yenileme çalışmaları, ilçe sakinlerine daha yeşil ve ferah alanlar sunmayı hedefliyor ve Birecik’in cazibesini artırmak için önemli bir…

Belediye Belediye Başkanı GÜNDEM Güneydoğu 

Şanlıurfa’nın incisi olarak bilinen Birecik’te, ilçeyi güzelleştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit’in talimatları doğrultusunda harekete geçen Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki parkların yenilenmesi ve düzenlenmesi için yoğun bir mesai harcıyor.

Çalışmalar kapsamında, park alanlarında bordür döşeme, fıskiye kurulumu ve peyzaj düzenlemeleri titizlikle yürütülüyor. Mevcut alanların yenilenmesiyle birlikte, ilçeye yeni yeşil alanların kazandırılması da planlanıyor. Belediye ekipleri, Birecik’in çehresini daha da güzelleştirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu yenileme çalışmaları, ilçe sakinlerine daha yeşil ve ferah alanlar sunmayı hedefliyor ve Birecik’in cazibesini artırmak için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment