Tunceli’de askeri araç devrildi: 3 şehit 2 ağır yaralı

Tunceli’de, zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker şehit olurken 2 asker de yaralandı. Kaza, Tunceli’nin Ovacık ilçesine bağlı Kuşluca ile Bilgeç köyleri arasında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre içinde 5 askeri personelin bulunduğu zırhlı araç henüz tespit edilemeyen bir nedenle şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 3 askeri personel şehit olurken, 2 asker de ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye helikopterle asker, 112, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. 3 askerin şehit olduğu kazada yaralanan 2 asker, olay yerinde yapılan İlk müdahalenin ardından helikopterle Elazığ’a kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma…

Büyükşehir GÜNDEM Güneydoğu 

Tunceli’de, zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker şehit olurken 2 asker de yaralandı.
Kaza, Tunceli’nin Ovacık ilçesine bağlı Kuşluca ile Bilgeç köyleri arasında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre içinde 5 askeri personelin bulunduğu zırhlı araç henüz tespit edilemeyen bir nedenle şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 3 askeri personel şehit olurken, 2 asker de ağır yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye helikopterle asker, 112, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.
3 askerin şehit olduğu kazada yaralanan 2 asker, olay yerinde yapılan İlk müdahalenin ardından helikopterle Elazığ’a kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Önerilen Haberler

Leave a Comment