Birecik’te Feci Kaza: 4 Yaşındaki Çocuk Traktörün Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Kuyucak Mahallesi’nde yaşanan trajik kazada, 4 yaşındaki İbrahim Halil Yavuz hayatını kaybetti. İddiaya göre baba Fatih Yavuz, geri geri manevra yaparken küçük çocuğunu fark edemedi ve talihsiz olay meydana geldi. Ağır yaralanan İbrahim Halil, acilen Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olay mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı. Traktör kazalarının bölgede sıkça yaşandığı ve özellikle küçük çocuklar için ciddi riskler oluşturduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

ASAYİŞ Birecik GÜNDEM Güneydoğu 

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Kuyucak Mahallesi’nde yaşanan trajik kazada, 4 yaşındaki İbrahim Halil Yavuz hayatını kaybetti. İddiaya göre baba Fatih Yavuz, geri geri manevra yaparken küçük çocuğunu fark edemedi ve talihsiz olay meydana geldi. Ağır yaralanan İbrahim Halil, acilen Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı. Traktör kazalarının bölgede sıkça yaşandığı ve özellikle küçük çocuklar için ciddi riskler oluşturduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment