Gaziantep Arif Nihat Asya Spor Kulübünden Hayırseverlere Teşekkür

Gaziantep Arif Nihat Asya Kız Futbol Takımı, şimdiye kadar kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan iş insanları ve esnaflara teşekkür etti. Bölge şampiyonluğu finallerinde Gaziantep’i başarıyla temsil ederek önemli dereceler elde eden sporcular, hazırladıkları pankartla özellikle hayırsever iş insanı Hüseyin Kıran’a ve destek veren  Yıldız düğün salonu , tatlıcı Ayhan , Kurtlar Ayakkabı , Özlem Turizm   diğer kurum ve  işletmelere teşekkür ederek minnettarlıklarını dile getirdi.   İş insanı Hüseyin Kıran, yaptığı açıklamada sporcu kız çocuklarına her türlü maddi ve manevi desteği vermeye devam ettiklerini belirterek, “Çocuklarımızın başarısı, ülkemizin başarısıdır. Onların…

Büyükşehir EĞİTİM Gaziantep GÜNDEM Güneydoğu Hüseyin Kıran KÜLTÜR SANAT Öğrenci SPOR 

Gaziantep Arif Nihat Asya Kız Futbol Takımı, şimdiye kadar kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan iş insanları ve esnaflara teşekkür etti. Bölge şampiyonluğu finallerinde Gaziantep’i başarıyla temsil ederek önemli dereceler elde eden sporcular, hazırladıkları pankartla özellikle hayırsever iş insanı Hüseyin Kıran’a ve destek veren  Yıldız düğün salonu , tatlıcı Ayhan , Kurtlar Ayakkabı , Özlem Turizm   diğer kurum ve  işletmelere teşekkür ederek minnettarlıklarını dile getirdi.

 

İş insanı Hüseyin Kıran, yaptığı açıklamada sporcu kız çocuklarına her türlü maddi ve manevi desteği vermeye devam ettiklerini belirterek, “Çocuklarımızın başarısı, ülkemizin başarısıdır. Onların kazandığı her başarı bizlere gurur veriyor. En güzel teşekkür, elde ettikleri bu başarılarla zaten bizlere ulaşıyor, bu mutluluk bize fazlasıyla yetiyor” dedi.

 

Arif Nihat Asya Kız Futbol Takımı, bölge genelinde gösterdiği üstün performansla dikkat çekerken, destekçilerine duydukları minneti dile getirmeyi de ihmal etmedi. Takım oyuncuları ve kulüp yetkilileri, kazandıkları başarıları sürdüreceklerini ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment