AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı belli oldu

Ankara’ya çağırılan 4 isim arasından İlhami Günbegi yeni AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak seçildi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun affını istemesinin ardından İl Başkanlığı için birçok isim Genel merkeze başvuruda bulundu. Genel merkez İlhami Günbegi, Orhan Çelik, Abdullah Barut ve Mehmet Yavuz’u görüşme yapmak üzere Ankara’ya çağırdı. Adaylar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonucunda İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak görevlendirildi. AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt konuya ilişkin yaptığı açıklamada…

Büyükşehir GÜNDEM Şanlıurfa 

Ankara’ya çağırılan 4 isim arasından İlhami Günbegi yeni AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak seçildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun affını istemesinin ardından İl Başkanlığı için birçok isim Genel merkeze başvuruda bulundu. Genel merkez İlhami Günbegi, Orhan Çelik, Abdullah Barut ve Mehmet Yavuz’u görüşme yapmak üzere Ankara’ya çağırdı.

Adaylar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonucunda İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak görevlendirildi.

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak görevlendirilen @milhamigunbeu tebrik eder, hemşehrilerime hayırlı olmasını dilerim. İlk günkü azim ve aşkla AK Çatı altında daha da biriz ve daha da diriyiz.”

Önerilen Haberler

Leave a Comment