AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı belli oluyor! 4 isim Ankara’ya çağrıldı

Ali İhsan Delioğlu’nun geçtiğimiz aylarda istifası ile boş kalan AK Parti Şanlıurfa İl başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda onlarca ismin aday olduğu AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasının ardından sessizliğin hâkim olduğu AK Parti’de yeni Şanlıurfa il başkanının kim olacağı merak ediliyor. AK Parti camiasından alınan bilgilere göre; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için aday olan isimlerden AK Parti Genel Merkezine İlhami Günbegi, Orhan Çelik, Abdullah Barut ve Mehmet Yavuz çağrıldı. Yarın Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile beraber genel merkeze çağrılan İlhami Günbegi, Abdullah…

Büyükşehir GÜNDEM Şanlıurfa 

Ali İhsan Delioğlu’nun geçtiğimiz aylarda istifası ile boş kalan AK Parti Şanlıurfa İl başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda onlarca ismin aday olduğu AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasının ardından sessizliğin hâkim olduğu AK Parti’de yeni Şanlıurfa il başkanının kim olacağı merak ediliyor.

AK Parti camiasından alınan bilgilere göre; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için aday olan isimlerden AK Parti Genel Merkezine İlhami Günbegi, Orhan Çelik, Abdullah Barut ve Mehmet Yavuz çağrıldı.

Yarın Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile beraber genel merkeze çağrılan İlhami Günbegi, Abdullah Barut , Orhan Çelik, ve Mehmet Yavuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi bekleniyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment