üç ayrı operasyonda kilolarca uyuşturucu ele geçirildi

Emniyet ve jandarma ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 3 farklı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 5 şüpheli gözaltına alındı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen başarılı üç operasyonla ilgili bilgileri paylaştı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince gerçekleştirilen 3 farklı operasyonlarda yapılan aramalarda, 31 kilo 650 gram skunk maddesi ve 12 kilo 387 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Güvenlik…

ASAYİŞ Büyükşehir Emniyet Müdürü GÜNDEM Güneydoğu Polis Şanlıurfa Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü YAŞAM 

Emniyet ve jandarma ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 3 farklı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen başarılı üç operasyonla ilgili bilgileri paylaştı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince gerçekleştirilen 3 farklı operasyonlarda yapılan aramalarda, 31 kilo 650 gram skunk maddesi ve 12 kilo 387 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada;

“Güvenlik Güçlerimizin Uyuşturucuyla Mücadelesi Sürüyor Polisimiz ve Jandarmamız Tarafından Gerçekleştirilen Üç Ayrı Çalışmada; 31 Kilo 650 Gram Skunk Maddesi, 12 Kilo 387 Gram Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirilmiş, 5 Kişi Gözaltına Alınmıştır

Şanlıurfa’da Asayiş ve Güvenliği Bozmaya Teşebbüs Edenler Her Zaman Karşılarında Güçlü Bir İrade Bulacaktır”

Önerilen Haberler

Leave a Comment