Halfeti Kaymakamı Başoğlu, Vatandaşların Sorunlarını Dinlemek İçin çözüm odaklı Sahada

Halfeti Kaymakamı Hakan Başoğlu, Savaşan, Gözeli, Saylakkaya ve Durak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi. Halk Günü kapsamında düzenlenen toplantıda, Kaymakam Başoğlu’na ilgili kurum amirleri de eşlik etti. Toplantıda vatandaşların dile getirdiği sorunları dikkatle dinleyen Kaymakam Başoğlu, çözüm için gerekli adımların atılması amacıyla kurum amirlerine talimat verdi. Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına önem verdiklerini belirten Başoğlu, devlet yönetiminde rehber kabul edilen “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesini benimsediklerini ve bu doğrultuda sorunlara çözüm bulmaya devam edeceklerini vurguladı. Kaymakamlık olarak her fırsatta halkla buluşarak, bölgenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve…

GÜNDEM Güneydoğu Halfeti Halfeti kaymakamı Kaymakam KÜLTÜR SANAT Şanlıurfa YAŞAM 

Halfeti Kaymakamı Hakan Başoğlu, Savaşan, Gözeli, Saylakkaya ve Durak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi. Halk Günü kapsamında düzenlenen toplantıda, Kaymakam Başoğlu’na ilgili kurum amirleri de eşlik etti.

Toplantıda vatandaşların dile getirdiği sorunları dikkatle dinleyen Kaymakam Başoğlu, çözüm için gerekli adımların atılması amacıyla kurum amirlerine talimat verdi. Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına önem verdiklerini belirten Başoğlu, devlet yönetiminde rehber kabul edilen “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesini benimsediklerini ve bu doğrultuda sorunlara çözüm bulmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kaymakamlık olarak her fırsatta halkla buluşarak, bölgenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek için çalıştıklarını ifade eden Başoğlu, vatandaşların memnuniyeti için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment