AK Parti milletvekili Birecik ilçesinde düğünlere katıldı

“Milletin Hizmetkârı Pınarbaşı, Birecik’te Unutulmaz Düğün Coşkusuna Katıldı” Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik’te gerçekleşen muazzam düğün merasimlerine, Tunç Düğün Salonu’nda Şahan ve Kurt aileleri ile Alkan Plaza Düğün Salonları’nda Kılıç ve Arslan ailelerinin sevinçlerine ortak oldu. Pınarbaşı, katıldığı bu özel etkinlikte, yeni çiftlere içten dileklerini ileterek, mutlu anlarında yanlarında olmanın ne denli kıymetli olduğunu vurguladı. Milletin hizmetkârı Pınarbaşı, bu anlam dolu birliktelikte, toplumla birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdi. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Birecik Düğün Güneydoğu Mehmet Faruk Pınarbaşı Milletvekili Şanlıurfa SİYASET 

“Milletin Hizmetkârı Pınarbaşı, Birecik’te Unutulmaz Düğün Coşkusuna Katıldı”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik’te gerçekleşen muazzam düğün merasimlerine, Tunç Düğün Salonu’nda Şahan ve Kurt aileleri ile Alkan Plaza Düğün Salonları’nda Kılıç ve Arslan ailelerinin sevinçlerine ortak oldu.

Pınarbaşı, katıldığı bu özel etkinlikte, yeni çiftlere içten dileklerini ileterek, mutlu anlarında yanlarında olmanın ne denli kıymetli olduğunu vurguladı. Milletin hizmetkârı Pınarbaşı, bu anlam dolu birliktelikte, toplumla birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdi.

Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment