Ak Parti Milletvekili Pınarbaşı’nın Birecik ilçesindeki taziye ziyaretleri, ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

“Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik İlçesinde Taziye Ziyaretlerinde Birecik Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin ile Birlikte Vatandaşların Yanında” Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik ilçesinde biricik Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin beraberinde ekibiyle aktif bir şekilde sahada çalışmaya devam ediyor. Taziye ziyaretlerine katılarak vatandaşların acılarına ortak oluyor ve baş sağlığı dileklerini iletiyor. Birecik ilçesindeki taziye ziyaretlerinde Milletvekili Pınarbaşı, Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin ile birlikte…

Güneydoğu Mehmet Faruk Pınarbaşı Milletvekili Şanlıurfa 

“Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik İlçesinde Taziye Ziyaretlerinde Birecik Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin ile Birlikte Vatandaşların Yanında”

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik ilçesinde biricik Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin beraberinde ekibiyle aktif bir şekilde sahada çalışmaya devam ediyor. Taziye ziyaretlerine katılarak vatandaşların acılarına ortak oluyor ve baş sağlığı dileklerini iletiyor.

Birecik ilçesindeki taziye ziyaretlerinde Milletvekili Pınarbaşı, Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin ile birlikte vatandaşların yanında yer alıyor. Acılarını paylaşan Pınarbaşı, taziye sahiplerine baş sağlığı dileklerini ileterek onların yanında olduğunu gösteriyor.

Ak Parti Milletvekili Pınarbaşı’nın Birecik ilçesindeki taziye ziyaretleri, ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar, milletvekilinin duyarlı yaklaşımını ve sahadaki aktif rolünü memnuniyetle karşılıyorlar. Pınarbaşı, Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin ile birlikte taziye sahiplerine moral verici sözlerle destek oluyor.

Milletvekili Pınarbaşı’nın, biricik Belediye Başkan Vekili Adnan Yaşar ve Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin ile birlikte gerçekleştirdiği taziye ziyaretleri, sadece siyasi bir görev değil, aynı zamanda insan odaklı bir yaklaşımın da bir yansıması olarak görülüyor. Bu yaklaşımlarıyla ilçe halkının takdirini kazanan ekip, vatandaşların yanında olduğunu hissettirmek ve onların acılarını paylaşmak için her fırsatı değerlendiriyor.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment