Arazi sulama kavgasında iki aile birbirine girdi: 2 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa’da arazi sulaması nedeniyle akraba olan iki aile arasında çıkan kavgada taraflar birbirine tüfek ve bıçaklarla saldırdı. Olay sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesi devam ediyor. Gece saatlerinde Suruç’a bağlı Akören Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre aynı mahallede yaşayan birbiri ile akraba olan Gök ve Gülek aileleri arasında arazi sulama suyu nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma diğer aile fertlerinin de katılmasıyla büyüdü. 8 KİŞİ YARALANADI Birbirlerine sopa, bıçak, tabanca ve tüfekle saldıranları görenler, durumu jandarma ile sağlık ekiplerine bildirdi. Ortalığın…

GÜNDEM 

Şanlıurfa’da arazi sulaması nedeniyle akraba olan iki aile arasında çıkan kavgada taraflar birbirine tüfek ve bıçaklarla saldırdı. Olay sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesi devam ediyor.
Gece saatlerinde Suruç’a bağlı Akören Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre aynı mahallede yaşayan birbiri ile akraba olan Gök ve Gülek aileleri arasında arazi sulama suyu nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma diğer aile fertlerinin de katılmasıyla büyüdü.

8 KİŞİ YARALANADI

Birbirlerine sopa, bıçak, tabanca ve tüfekle saldıranları görenler, durumu jandarma ile sağlık ekiplerine bildirdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 8 kişi tüfek ve bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, olay yerine geçen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak, ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı.

YARALILARDAN BAZILARININ HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Tedavi altına alınan yaralılardan Hikmet Gök ve Kavas Gök, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan ve tedavisine devam edilen 6 yaralıdan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Mahalleyi giriş ve çakışa kapatarak yoğun önlem alan jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment