Arif GEDEMENLİ, İlk Ziyaretini Gelecek Partisi Gaziantep il Başkanlığına Yaptı

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP –Özel Haber Gelecek Partisi Genel merkez teşkilat komisyonu üyesi Gaziantep ve Kilis İl Koordinatörü Avukat Arif GEDEMENLİ, Gaziantep ve Kilis İl Koordinatörü olarak atanmasından sonra ilk ziyaretini Gelecek Partisi Gaziantep il Başkanlığına Yaptı. Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir ÖZTEKİN ve Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mehmet DANAOĞLU ve beraberindeki ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri parti girişinde karşıladılar. Daha Sonra il binasında GEDEMENLİ, İl Başkanı, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ,İl Kadın Kolları ve il gençlik kolları ile…

Bugün GÜNDEM SİYASET 

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP –Özel Haber
Gelecek Partisi Genel merkez teşkilat komisyonu üyesi Gaziantep ve Kilis İl Koordinatörü Avukat Arif GEDEMENLİ, Gaziantep ve Kilis İl Koordinatörü olarak atanmasından sonra ilk ziyaretini Gelecek Partisi Gaziantep il Başkanlığına Yaptı.

Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir ÖZTEKİN ve Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mehmet DANAOĞLU ve beraberindeki ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri parti girişinde karşıladılar.

Daha Sonra il binasında GEDEMENLİ, İl Başkanı, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ,İl Kadın Kolları ve il gençlik kolları ile ilk toplantısını yaptı.

Katılanlar ise Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin, Gelecek Partisi Kilis İl Başkanı Muhammed İlhan Koska, Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Pınar Ayhan, Gelecek Partisi Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Çakabeyli, Gelecek Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar, Gelecek Partisi Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ve ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve partiler katıldı.

Program sonrasında il Binası Girişinde toplu halde hatıra Fotoğrafı çektiler

Önerilen Haberler

Leave a Comment