BAŞKAN ALBAYRAK, SÖZ VERDİK YAPIYORUZ.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak , seçim döneminde verdiği sözleri bir bir hayata geçirerek ilçemizin kalkınması için yeni bir istihdam projesi başlatıyor. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen 4 Milyon TL ile Halfeti’mize kazandırılacak olan Tekstil Fabrikasında 350 kişi istihdam edilerek, işsizlik problemi büyük oranda çözüme kavuşturulacak. Tekstil Fabrikasının temel atma ve kazı çalışmaları alanında konuşan Başkan Albayrak; “Öncelikle tüm hemşehrilerimi, saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hamdolsun seçim döneminde söz verdiğimiz projelerimizin bir bir gerçekleştirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize kazandırdığımız 350 kişi çalışma kapasiteli ikinci fabrikamızın temelini attık. Bu adımımızla…

GÜNDEM 

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak , seçim döneminde verdiği sözleri bir bir hayata geçirerek ilçemizin kalkınması için yeni bir istihdam projesi başlatıyor.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen 4 Milyon TL ile Halfeti’mize kazandırılacak olan Tekstil Fabrikasında 350 kişi istihdam edilerek, işsizlik problemi büyük oranda çözüme kavuşturulacak.
Tekstil Fabrikasının temel atma ve kazı çalışmaları alanında konuşan Başkan Albayrak; “Öncelikle tüm hemşehrilerimi, saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hamdolsun seçim döneminde söz verdiğimiz projelerimizin bir bir gerçekleştirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize kazandırdığımız 350 kişi çalışma kapasiteli ikinci fabrikamızın temelini attık. Bu adımımızla yüzlerce işsiz genç kardeşimizin iş imkanı bulmasından ziyade ilçemizde bir üretim zincirinin oluşması açısından oldukça önem arz ediyor. İnanıyorum ki bu fabrikalarımızın sayısı günden güne artacak, bu fabrikalarımızda yapılacak üretimle istihdam sorunu ortadan kalkacak, Halfeti’mizin ekonomisinin gücüne güç katacak. Tekstil fabrikamızın şimdiden ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Projemiz 6 aylık zaman süresince tamamlanacak, iş başvurularımızı kısa süre içerisinde almaya başlayacağız. Çalışmak isteyen tüm hemşehrilerimizi iş başvurusu yapmaya bekliyoruz. Ayrıca fabrikamızın yapılması noktasında 4 Milyon TL Hibeyi Halfeti Belediyesi’ne sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mıza şükranlarımızı arz ediyorum. ” İfadelerine yer verdi.
Şeref Albayrak
Halfeti Belediye Başkanı

Önerilen Haberler

Leave a Comment