BAŞKAN MİRKELAM’IN ESNAF TURU DEVAM EDİYOR

Esnaf ve hemşerileri ile bir araya gelerek istişare eden Birecik Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mahmut Mirkelam, çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor. İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Mirkelam, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor. Başkan Mirkelam’a yaptığı ziyarette; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil Yavuz, AK Parti İlçe gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şenol Türkyılmaz ile teşkilat üyeleri de eşlik etti. Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Mirkelam, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her…

Aday Belediye başkan adayı Birecik GÜNDEM 

Esnaf ve hemşerileri ile bir araya gelerek istişare eden Birecik Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mahmut Mirkelam, çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor. İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Mirkelam, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor.

Başkan Mirkelam’a yaptığı ziyarette; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil Yavuz, AK Parti İlçe gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şenol Türkyılmaz ile teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Mirkelam, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizde, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz dedi.
İskele Caddesi esnafı ile yaptığı ziyaret ile ilgili açıklama yapan Mirkelam , “Esnafımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor. İskele Caddemizi komple kapsayan bir projemiz olacak. Bu da büyük bir memnuniyet yaratacak. Dört yıllık görev süremiz, 2 yıl süren pandemi ile geçti. Geriye kalan iki yılda da birçok çalışmayı hayata geçirdik. Şu ana kadar yapılanlar bir fragmandı. Bundan sonrası için hemşerilerimizin desteği ile Birecik için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Bunu da ancak vatandaşlarımızın desteğiyle yapabiliriz” dedi.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment