Birecik Belediye Başkanı Mehmet beğit Birecik birincisi olan Yıldız Ersöz makamında kabul etti olan

Birecik Belediye Başkanı Mehmet beğit AYT sınavında Birecik Eşit Ağırlık birincisi olan Yeliz Ersöz  makamında kabul etti. Belediye Başkan Mehmet beğit genç ve başarılı öğrenciyi başarısından dolayı tebrik ederek kendisine altın hediye etti. Başkan Mehmet beğit şunları söyledi: “Yeliz’in bu başarısı bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum.” Yeliz Ersöz ise sınavda gösterdiği üstün başarıyla ilçenin gururu olduğunu ifade etti. Ersöz Başkan Mehmet beğit kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Mehmet beğit gençlerin başarılarını desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan…

Belediye Başkanı Birecik Mehmet beygit Öğrenci 

Birecik Belediye Başkanı Mehmet beğit AYT sınavında Birecik Eşit Ağırlık birincisi olan Yeliz Ersöz  makamında kabul etti.

Belediye Başkan Mehmet beğit genç ve başarılı öğrenciyi başarısından dolayı tebrik ederek kendisine altın hediye etti. Başkan Mehmet beğit şunları söyledi: “Yeliz’in bu başarısı bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum.”

Yeliz Ersöz ise sınavda gösterdiği üstün başarıyla ilçenin gururu olduğunu ifade etti. Ersöz Başkan Mehmet beğit kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Mehmet beğit gençlerin başarılarını desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların başarıları bizleri de mutlu ediyor. Onların her zaman yanında olacağız ve onları destekleyeceğiz.” dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment