Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit’ten Örnek Davranış: Yeni Evlilerin Mutluluğunu Paylaşıyo

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit, halkla iç içe tavırları ve samimi yaklaşımlarıyla ilçede büyük takdir topluyor. Yeni evlenen çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında olan Başkan Beğit, nikah törenlerini bizzat kendisi kıyarak çiftlere bir ömür boyu mutluluk diliyor. Gelen tüm davetlere katılan Mehmet Beğit, sadece resmi bir görev olarak değil, içten bir vatandaş gibi davranarak çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor. Törenlerde takdim ettiği hediyelerle çiftleri sevindiren Başkan Beğit, düğünlerde halaylara katılarak coşkuyu paylaşıyor.   Başkan Beğit’in bu sıcak ve samimi tavırları, Birecik halkı tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıyor. Belediye başkanı olarak görevini…

GÜNDEM 

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit, halkla iç içe tavırları ve samimi yaklaşımlarıyla ilçede büyük takdir topluyor. Yeni evlenen çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında olan Başkan Beğit, nikah törenlerini bizzat kendisi kıyarak çiftlere bir ömür boyu mutluluk diliyor.

Gelen tüm davetlere katılan Mehmet Beğit, sadece resmi bir görev olarak değil, içten bir vatandaş gibi davranarak çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor. Törenlerde takdim ettiği hediyelerle çiftleri sevindiren Başkan Beğit, düğünlerde halaylara katılarak coşkuyu paylaşıyor.

 

Başkan Beğit’in bu sıcak ve samimi tavırları, Birecik halkı tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıyor. Belediye başkanı olarak görevini yerine getirmenin ötesinde, halkın içinde ve onlarla birlikte olmayı seçen Mehmet Beğit, Birecik’in sevilen ve saygı duyulan liderlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment