BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MİRKELAM, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

  Birecik Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Mahmut Mirkelam, Birecik belediye çalışanlarıyla kurum amirleriyle bir araya gelerek, Birecik ilçesine hizmet eden belediye bağlı personellerle iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde konuşan Mirkelam, duygusal bir vurguyla, “Biz bir aileyiz, hep bir aile olarak kalacağız” diyerek, belediye çalışanlarının yanlarında olduklarını vurguladı. Mirkelam, her zaman belediye personelinin değerli olduğunu dile getirerek, onların emeklerinin takdirle karşılandığını ifade etti. Birecik ilçesinin hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha iyi bir yaşam sunmak için birlikte çalışmanın önemine değinen Mirkelam, belediye personelinin gayretlerinin takdir edildiğini ve…

Belediye Başkanı Birecik Büyükşehir Güneydoğu Hüseyin Bozkurt Mahmut Mirkelam Şanlıurfa 

 

Birecik Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Mahmut Mirkelam, Birecik belediye çalışanlarıyla kurum amirleriyle bir araya gelerek, Birecik ilçesine hizmet eden belediye bağlı personellerle iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğinde konuşan Mirkelam, duygusal bir vurguyla, “Biz bir aileyiz, hep bir aile olarak kalacağız” diyerek, belediye çalışanlarının yanlarında olduklarını vurguladı. Mirkelam, her zaman belediye personelinin değerli olduğunu dile getirerek, onların emeklerinin takdirle karşılandığını ifade etti.

Birecik ilçesinin hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha iyi bir yaşam sunmak için birlikte çalışmanın önemine değinen Mirkelam, belediye personelinin gayretlerinin takdir edildiğini ve desteklendiğini belirtti.

İftar yemeğinde bir araya gelen belediye çalışanları, bu samimi ortamda birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulurken, Mirkelam’ın motivasyon dolu konuşmasıyla birlik ve dayanışma duyguları pekişti. Birecik ilçesindeki hizmetlerin daha da ileriye götürülmesi için birlikte çalışma kararlılığı, iftar yemeğindeki atmosferi iyice güçlendirdi.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ın, belediye personeline verdiği destek ve değer, ilçenin hizmet anlayışına olumlu yansıyarak, vatandaşların memnuniyetini artırmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment