Birecik Belediyesi Başkan Vekilliğine İzzet Şen Getirildi

Birecik belediyesinde Belediye başkan vekilliğine meclis üyesi İzzettin Şen getirildi.Birecik belediye başkanı Mahmut Mirkelam ın talimatıyla  başkan vekilliğine getirilen Şen Birecik ilçesinin  Fırat’ın incisi olan önemli bir ilçe olduğunu belirterek vatandaşlarımız  hizmetlerinin en iyisine   layık belediye olarak halkımıza hizmetlerin en iyi şekilde aralıksız devam edeceğini  söyledi. Birecik Belediye Başkan Vekili İzzettin Şen, izine ayrılması nedeniyle kendisine bu görevi layık gören Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve Meclis üyelerine teşekkür etti.

GÜNDEM 

Birecik belediyesinde Belediye başkan vekilliğine meclis üyesi İzzettin Şen getirildi.Birecik belediye başkanı Mahmut Mirkelam ın talimatıyla  başkan vekilliğine getirilen Şen Birecik ilçesinin  Fırat’ın incisi olan önemli bir ilçe olduğunu belirterek vatandaşlarımız  hizmetlerinin en iyisine   layık belediye olarak halkımıza hizmetlerin en iyi şekilde aralıksız devam edeceğini  söyledi.

Birecik Belediye Başkan Vekili İzzettin Şen, izine ayrılması nedeniyle kendisine bu görevi layık gören Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve Meclis üyelerine teşekkür etti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment