Birecik Belediyesi’nden ilaçlama operasyonu

Birecik Belediyesi, son zamanlarda artan haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların halk sağlığının korunması amacıyla sinek, sivrisinek ve haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarına hız kazandırdı. Aylardır haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiren Birecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri çim sineği, kamış sineği ve kronomik larvalara karşı şehrin dört bir yanında düzenli periyotlarla ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte tüm uçkunlara karşı çalışmalarını daha da artıran ekipler aynı zamanda park ve bahçeler ile cadde ve orta refüjlerde yer alan yeşil alanlarda da yaprak sineği, ağaç biti gibi çeşitli haşerelere…

GÜNDEM 

Birecik Belediyesi, son zamanlarda artan haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların halk sağlığının korunması amacıyla sinek, sivrisinek ve haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarına hız kazandırdı.

Aylardır haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiren Birecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri çim sineği, kamış sineği ve kronomik larvalara karşı şehrin dört bir yanında düzenli periyotlarla ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte tüm uçkunlara karşı çalışmalarını daha da artıran ekipler aynı zamanda park ve bahçeler ile cadde ve orta refüjlerde yer alan yeşil alanlarda da yaprak sineği, ağaç biti gibi çeşitli haşerelere yönelik ilaçlama çalışması gerçekleştiriliyor. İlaçlama personeli Ali Ateş Birecik Belediye başkanı Mahmut Mirkelam ın talimatıyla ilçe ve çevre köylerde ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirtirken gece gündüz demeden çalışıp bu sinek ve haşerelerin bitmesini sağlayacaklarını söyledi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment