Birecik CHP Belediye Başkan Adayı Süleyman Gök, Kaymakam Mustafa Gürbüz’ü Makamında Ziyaret Etti”

Birecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Süleyman Gök, Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Gök ve Kaymakam Gürbüz, Birecik ilçesine yeni atanmış olan kaymakama hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca, seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulundular. Ziyaret sırasında Başkan Gök, Kaymakam Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi ve ilçenin gelişimi için birlikte çalışma isteğini dile getirdi. Kaymakam Gürbüz de nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Birecik’in refahı ve huzuru için işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Seçim sürecinin huzurlu ve adil bir ortamda geçmesi temennisinde bulunan Kaymakam Gürbüz, demokratik…

Aday Belediye Başkanı Birecik Büyükşehir Güneydoğu Mustafa Gürbüz Şanlıurfa Süleyman Gök 

Birecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Süleyman Gök, Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Gök ve Kaymakam Gürbüz, Birecik ilçesine yeni atanmış olan kaymakama hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca, seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulundular.

Ziyaret sırasında Başkan Gök, Kaymakam Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi ve ilçenin gelişimi için birlikte çalışma isteğini dile getirdi. Kaymakam Gürbüz de nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Birecik’in refahı ve huzuru için işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Seçim sürecinin huzurlu ve adil bir ortamda geçmesi temennisinde bulunan Kaymakam Gürbüz, demokratik bir atmosferde yapılan seçimlerin önemine vurgu yaptı. Başkan Gök ise, adil ve şeffaf bir seçim sürecinin ilçenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, halkın tercihlerine saygı duyacaklarını ve ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışacaklarını dile getirdi.

Görüşmenin sonunda Başkan Gök ve Kaymakam Gürbüz, işbirliği ve uyum içinde bir çalışma dönemi geçirmeyi temenni ederek birbirlerine başarılar dilediler. Bu ziyaret, Birecik’in yerel yönetim ve idarecileri arasındaki diyaloğun önemini bir kez daha vurguladı ve ilçenin refahı için ortak çaba ve işbirliğinin önemini gösterdi.

Editör hayat özkesiciler

Önerilen Haberler

Leave a Comment