BİRECİK DEM PARTİSİNİN YÜKSELİŞİ: GENÇ ADAYLARA HALKIN SEVGİ DOLU İLGİSİ ARTIYOR!

Birecik Dem Parti, her geçen gün katılımını artırarak ilçe genelinde büyük bir heyecan yaratıyor. Başta ilçe başkanı olmak üzere, eş başkanlar ve ilçe yönetimi, aktif bir şekilde çalışarak, ilçe merkezinden kırsal kesimlere kadar herkesin ilgisini çekiyor. Projelerini halka anlatmak için köylerden kasabalara, herkesin yanında oluyorlar. Özellikle genç adaylar Mehmet Beğit ve Berivan İlkay Manaz, ziyaret ettikleri her yerde sıcak bir karşılama ve sevgi seliyle karşılanıyorlar. Bu coşkulu atmosfer, DEM’nin günlük politikalarını etkin bir şekilde iletişim kurarak halka aktarma başarısını ve gelecek projelerine olan güveni gösteriyor.  

Aday Belediye başkan adayı Birecik Büyükşehir DEM PARTİ Güneydoğu Hüseyin Bozkurt Mehmet beygit Şanlıurfa 

Birecik Dem Parti, her geçen gün katılımını artırarak ilçe genelinde büyük bir heyecan yaratıyor. Başta ilçe başkanı olmak üzere, eş başkanlar ve ilçe yönetimi, aktif bir şekilde çalışarak, ilçe merkezinden kırsal kesimlere kadar herkesin ilgisini çekiyor.

Projelerini halka anlatmak için köylerden kasabalara, herkesin yanında oluyorlar. Özellikle genç adaylar Mehmet Beğit ve Berivan İlkay Manaz, ziyaret ettikleri her yerde sıcak bir karşılama ve sevgi seliyle karşılanıyorlar. Bu coşkulu atmosfer, DEM’nin günlük politikalarını etkin bir şekilde iletişim kurarak halka aktarma başarısını ve gelecek projelerine olan güveni gösteriyor.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment