Birecik in Adayı Pınarbaşı

Üniversite yıllarından itibaren ülke ve toplum sorunları ile yakından ilgilenen siyasi ve sosyal çalışmaların içerisinde aktif olarak bulunan Mezuniyetinden sonra kısa bir dönem Cumhuriyet Savcılığı yapan Avukat M. Faruk PINARBAŞI serbest avukatlık mesleğini icra ederken, bir taraftan aktif siyasetle meşgul oldu ve ilçe başkanlığı dâhil her kademede görev aldı, hizmet tecrübesi kazandı. 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimi’nde Birecik Belediye Başkanlığı’na seçilen Av. M. Faruk PINARBAŞI 28. dönem AKP’NİN Şanlıurfa milletvekili aday listesinde 8 sıraya yerleşerek halkına hizmet memleket sevdasi için yola çıkmıştır. Tecrubeli siyasi hayatiyla ŞANLIURFA halkinin herzaman yanında…

GÜNDEM SİYASET 

Üniversite yıllarından itibaren ülke ve toplum sorunları ile yakından ilgilenen siyasi ve sosyal çalışmaların içerisinde aktif olarak bulunan Mezuniyetinden sonra kısa bir dönem Cumhuriyet Savcılığı yapan Avukat M. Faruk PINARBAŞI serbest avukatlık mesleğini icra ederken, bir taraftan aktif siyasetle meşgul oldu ve ilçe başkanlığı dâhil her kademede görev aldı, hizmet tecrübesi kazandı.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimi’nde Birecik Belediye Başkanlığı’na seçilen Av. M. Faruk PINARBAŞI 28. dönem AKP’NİN Şanlıurfa milletvekili aday listesinde 8 sıraya yerleşerek halkına hizmet memleket sevdasi için yola çıkmıştır. Tecrubeli siyasi hayatiyla ŞANLIURFA halkinin herzaman yanında yer almış makam sevdasını değil halk sevdasıyla siyasi hayatıni yeniden sürdürme kararı almıştır. Şanlıurfa halkı için hayırlı olsun.

Önerilen Haberler

Leave a Comment