Birecik li Yapımcının Filmi İzleyiciyle Buluşuyor

SERİNİN İLK FİLMİ OLAN FECR, 24 EYLÜL’DE İZLEYİCİYLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR Çekimleri 2019 yılında Şanlıurfa Halfeti’de gerçekleştirilen Fecr filmi, 24 Eylül 2021’de Türkiye ve KKTC vizyona girecek. Konusunu Kur’an’da geçen Fecr süresinin 13. Ayeti olan “Onların üzerine azap kamçıları indirdik.” sözünden alan filmde, yollarını kaybeden bir ailesinin ıssız bir köye girmeleriyle başlarına gelen olaylar anlatılmakta. Vessa Film ve Büyük Galileo Film ortak yapımcılığında çekilen filmin yönetmen Rotin Engin Tutuş Filmle ilgili konuşan yönetmen Tutuş “Çok çabaladık Halfeti’nin zorlu doğasına karşı mücadele verdik ama pes etmedik ve güzel bir iş çıkardık. Anadolu…

GÜNDEM KÜLTÜR SANAT 
SERİNİN İLK FİLMİ OLAN FECR, 24 EYLÜL’DE İZLEYİCİYLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR
Çekimleri 2019 yılında Şanlıurfa Halfeti’de gerçekleştirilen Fecr filmi, 24 Eylül 2021’de Türkiye ve KKTC vizyona girecek. Konusunu Kur’an’da geçen Fecr süresinin 13. Ayeti olan “Onların üzerine azap kamçıları indirdik.” sözünden alan filmde, yollarını kaybeden bir ailesinin ıssız bir köye girmeleriyle başlarına gelen olaylar anlatılmakta.
Vessa Film ve Büyük Galileo Film ortak yapımcılığında çekilen filmin yönetmen Rotin Engin Tutuş Filmle ilgili konuşan yönetmen Tutuş “Çok çabaladık Halfeti’nin zorlu doğasına karşı mücadele verdik ama pes etmedik ve güzel bir iş çıkardık. Anadolu içinde binlerce hikâyenin gizlendiği koca bir kitap. Biz de bu kitaptan farklı öyküleri bulup izleyiciyle buluşturmaya çalışıyoruz.
Filmin yapımcılarından Vessa Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aslan ise “Fecr güzel bir proje, eşimle birlikte bu projenin içinde bulunmaktan büyük keyif aldık. Sanat için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Halfetinin doğasını terk edilmiş halini bu filimde insanlara izletmeye başarmış bulunmaktayım
İki filmden oluşan serinin ikinci filmi olan Asmoday ise ıssız köye gelen aileden kısa bir süre sonra oraya gelen bir grup youtuberın başına gelenler anlatılmakta.
Serinin ilk filmi olan Fecr, 24 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment