Birecik spor Sahaya İndi

Türkiye futbol federasyonu Şanlıurfa 1. Amatör liginde mücadele edecek olan Birecik spor ilk antrenmanını ilçe stadyumunda çıkarak sezonu açtı. Birecik belediye sporun ligden çekilmesiyle birlikte Birecik halkı bütünleşerek Birecik spor için kenetlendi. Halkın desteğiyle ilk maçına kendi sahasında ilçe stadyumunda Pazar günü saat 14.00 de ( saat 2 de)  Şanlıurfa yeni hal spor la karşılaşacak olan Birecik spor tüm sporseverleri kendilerini desteklemeye davet etti. Birecik belediye spor onursal başkanı Hasan Öğüt yaptığı açıklamada “Birecik belediye spor un maddi imkânsızlıklardan dolayı ligden çekilme kararı alması biz sporseverleri derinde üzdü biz futbola…

GÜNDEM SPOR 

Türkiye futbol federasyonu Şanlıurfa 1. Amatör liginde mücadele edecek olan Birecik spor ilk antrenmanını ilçe stadyumunda çıkarak sezonu açtı.

Birecik belediye sporun ligden çekilmesiyle birlikte Birecik halkı bütünleşerek Birecik spor için kenetlendi. Halkın desteğiyle ilk maçına kendi sahasında ilçe stadyumunda Pazar günü saat 14.00 de ( saat 2 de)  Şanlıurfa yeni hal spor la karşılaşacak olan Birecik spor tüm sporseverleri kendilerini desteklemeye davet etti. Birecik belediye spor onursal başkanı Hasan Öğüt yaptığı açıklamada “Birecik belediye spor un maddi imkânsızlıklardan dolayı ligden çekilme kararı alması biz sporseverleri derinde üzdü biz futbola gönül veren kişiler olarak Şanlıurfa 1. Amatör liginde mücadele edecek olan Birecik spor a tüm desteklerimizi vereceğiz. Buradan tüm spor sevenleri bu takımı yalnız bırakmasınlar diyorum ”dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment