Birecik’te Halk Ekmek Projesi Son Aşamaya Geldi

Birecik Kaymakamlığı ve Birecik Belediyesi işbirliği ile, vatandaşlara ucuz ekmek sağlama projesi son aşamaya geldi. İlçe genelinde vatandaşlara destek olmayı amaçlayan bu önemli proje, Birecik halkının günlük temel ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamasına olanak tanıyacak. Proje kapsamında, Şehir merkezinde belirlenen 4 farklı noktada halk ekmek satış noktaları kurulacak. Bu noktalarda halkımıza hijyenik ve kaliteli ekmek, piyasa fiyatlarının çok altında sunulacak. Birecik Kaymakamlığı ve Birecik Belediyesi, bu projeyi hayata geçirirken halkın ihtiyaçlarına odaklanarak, sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor. Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu projeyle ilçede yaşayan vatandaşların…

Belediye Belediye Başkanı Birecik Belediye Başkanı GÜNDEM 

Birecik Kaymakamlığı ve Birecik Belediyesi işbirliği ile, vatandaşlara ucuz ekmek sağlama projesi son aşamaya geldi. İlçe genelinde vatandaşlara destek olmayı amaçlayan bu önemli proje, Birecik halkının günlük temel ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamasına olanak tanıyacak.
Proje kapsamında, Şehir merkezinde belirlenen 4 farklı noktada halk ekmek satış noktaları kurulacak. Bu noktalarda halkımıza hijyenik ve kaliteli ekmek, piyasa fiyatlarının çok altında sunulacak.
Birecik Kaymakamlığı ve Birecik Belediyesi, bu projeyi hayata geçirirken halkın ihtiyaçlarına odaklanarak, sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu projeyle ilçede yaşayan vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmeyi hedeflediklerini vurguladı. Başkan Begit, “Birecik halkının her zaman yanındayız. Bu projeyle, özellikle dar gelirli ailelerimize destek olmayı amaçlıyoruz. Halk ekmek satış noktalarımız, halkımızın kaliteli ve hijyenik ekmeğe daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayacak. Bu proje, sosyal dayanışmamızı güçlendirecek ve yerel ekonomimize olumlu katkılar sunacak. İlçemizde vatandaşlarımızın refahını artırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Mehmet Begit, bu tür sosyal projelerin artarak devam edeceğini belirterek, Birecik Belediyesi’nin halkın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment