Birecik’te yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Kaza Birecik İlçesine bağlı Yuvacık Mahallesi E-90 otoyolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre şehirler arası sefer yapan Ömer Faruk İ. yönetimindeki 23 BL 077 plakalı yolcu otobüsü, bir anlık dikkatsizliği sonucu aynı istikamette seyir halinde olan Abdurrahim A. sevk ve idaresindeki 21 AFP 757 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs, otomobili metrelerce sürükledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ön kısmında hasar oluşan otobüsün şoförü ve yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI Otomobilde sıkışan Abdürrahim A. ve yolcu…

GÜNDEM 

Kaza Birecik İlçesine bağlı Yuvacık Mahallesi E-90 otoyolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre şehirler arası sefer yapan Ömer Faruk İ. yönetimindeki 23 BL 077 plakalı yolcu otobüsü, bir anlık dikkatsizliği sonucu aynı istikamette seyir halinde olan Abdurrahim A. sevk ve idaresindeki 21 AFP 757 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs, otomobili metrelerce sürükledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ön kısmında hasar oluşan otobüsün şoförü ve yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Otomobilde sıkışan Abdürrahim A. ve yolcu olarak bulunan Burak E. İsimli yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı. Sürücü Abdürrahim A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken yaralanan Burak E. İse sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrasında cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaparken, Yuvacık Mahallesi E-90 otoyolu kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Sürücü Abdürrahim A.’nın cenazesi daha sonra otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla bölgeden kaldırılmasının ardından trafik akışı normal seyrine döndü. Hasar gören otobüsteki yolcular ise başka bir araçla bölgeden tahliye edildi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment