CHP İlçe Başkanı Sakıp Yaşar dan 1 Mayıs Mesajı

Emekleri ve akıttıkları alın terleriyle ülkenin her karış toprağında izleri olan işçilerimizin bayramı.   Ülkenin tüm değerlerini, güzelliklerini üretirken, yap boz tahtası haline getirilen ekonomik politikalar nedeniyle özelikle son yıllarda toplumun tüm kesimlerinde görünen yoksulluğu en derin yaşayan emekçilerimizin haklarının alacakları günlere yaklaşmaktayız. Kadınıyla, Erkeğiyle Emekçilerimizin demokratik haklarını tam manasıyla kullanabilecekleri, başta iş güvenliği olmak üzere, standartlara ülke olarak ulaşmamız partimizin ana hedefi olduğunu, bu doğrultuda işçi temsilcilerimizle birlikte hareket edeceğimizi 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı vesilesiyle bir kez daha ifade ediyoruz. Demokratik hakların özgürce, emeği ve emekçiyi hedef…

Bugün GÜNDEM 

Emekleri ve akıttıkları alın terleriyle ülkenin her karış toprağında izleri olan işçilerimizin bayramı.

 

Ülkenin tüm değerlerini, güzelliklerini üretirken, yap boz tahtası haline getirilen ekonomik politikalar nedeniyle özelikle son yıllarda toplumun tüm kesimlerinde görünen yoksulluğu en derin yaşayan emekçilerimizin haklarının alacakları günlere yaklaşmaktayız. Kadınıyla, Erkeğiyle Emekçilerimizin demokratik haklarını tam manasıyla kullanabilecekleri, başta iş güvenliği olmak üzere, standartlara ülke olarak ulaşmamız partimizin ana hedefi olduğunu, bu doğrultuda işçi temsilcilerimizle birlikte hareket edeceğimizi 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı vesilesiyle bir kez daha ifade ediyoruz.

Demokratik hakların özgürce, emeği ve emekçiyi hedef almayan, sendikal hakların tam kullanılacağı, örgütlenmenin önünün açılacağı, sosyal devletin tüm katmanlarıyla işlevlik kazandırılacağı günlerin arifesindeyiz.

 

Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel başkanımızın sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun işaret ettiği gibi “ Hiç umutsuzluğa kapılmayın, sözümüz söz; üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte, yeni dönemde inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment