CHP’li Kıran: Partimizin ve halkımızın emrindeyim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Gaziantep milletvekili aday adayı olan iş insanı Hüseyin Kıran, yüzyılın seçimi olarak nitelendirdiği 14 Mayıs’ın Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Gaziantep milletvekili aday adayı olan iş insanı Hüseyin Kıran, yüzyılın seçimi olarak nitelendirdiği 14 Mayıs’ın Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade ederek, “Halkımız sandığa gittiğinde ülkemizin geleceğini düşünerek oy kullanacaktır” dedi. 2019 yılı yerel seçimlerinde Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde belediye bakan aday adayı da olan KRN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kıran, 14 Mayıs seçimleri için CHP Gaziantep milletvekili aday adayı…

GÜNDEM SİYASET 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Gaziantep milletvekili aday adayı olan iş insanı Hüseyin Kıran, yüzyılın seçimi olarak nitelendirdiği 14 Mayıs’ın Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Gaziantep milletvekili aday adayı olan iş insanı Hüseyin Kıran, yüzyılın seçimi olarak nitelendirdiği 14 Mayıs’ın Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade ederek, “Halkımız sandığa gittiğinde ülkemizin geleceğini düşünerek oy kullanacaktır” dedi.

2019 yılı yerel seçimlerinde Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde belediye bakan aday adayı da olan KRN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kıran, 14 Mayıs seçimleri için CHP Gaziantep milletvekili aday adayı oldu. Aynı zamanda Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade etti. Çevresinden yoğun talepler aldığını ve kamuoyunun kendisinden beklediği güveni kırmayarak aday adaylık sürecini başlattığını dile getiren Kıran, partisine gönülden bağlı olduğunu ve amacının ülkesine hizmet olduğunu söyleyerek, “Siyasete 2019 yılında Şanlıurfa Birecik’te belediye başkanlığı için aday adayı olarak başladım. Gaziantep’te büyük talepler olduğundan dolayı vatandaşlarımızın taleplerini geri çevirmedik. Hem iş dünyasından hem vatandaşlar tarafından yoğun talepler oldu siyasette bulunmamız için. Vatandaşlarımızın taleplerini bu zamana kadar asla geri çevirmedim çevirmem de. İnsanlarımızı bu zor günlerinde asla yalnız bırakamam. Bundan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayı oldum. Aday olmasam dahi yine Cumhuriyet Halk Partisindeyim yine insanlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm için yanlarında yer alacağım. İnsanlarımızın vatandaşlarımızın sesi olmak zorundayım. Bundan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi’ndeyim” diye konuştu.

14 Mayıs seçimlerinin son 100 yılın seçimleri olacağını ve ülkenin geleceği için büyük önem arz ettiğini söyleyen Kıran, “14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler gerçekten son 100 yılın seçimi olacak demek istiyorum. İnsanlarımızın refah seviyesini yükseltebilmemiz için lütfen bu dönemde tercihimizi çok doğru kullanalım. Bir ülkede eğer özellikle eğitim, sağlık özelleşiyorsa o ülke bitmiş demektir. Bundan dolayı vatandaşlarımızın çocuklarının geleceğini düşünerek Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer partileri iyi analiz ederek oylarını kullanması gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

Hak, hukuk ve adaletin partisi için ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyen Kıran, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni seçmemdeki en büyük gerekçelerden birisi hak, hukuk ve adalete olan güvencimizdir. Adaletin olmadığı hiçbir yerde insan haklarından söz edemeyiz. İş, aş, diyorsak çocuklarımızın geleceği diyorsa bu ülkenin kurtuluşu Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ülkemizi içinde bulunduğumuz bu sorunlardan ancak CHP’nin kurtaracağını, adaleti ve özgürlüğü, refahı CHP ‘nin sağlayacağına inandığımı için bende elimi taşın altına koyarak CHP’den aday adayı oldum. Ülkemizin biran önce bu sıkıntılı süreçten kurtarılıp, rahata ve huzura ermesi gerek. Partimizdeki tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Ben sıralamaya girsem de, girmesem de partim için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bizim mücadelemiz şahsi beklentiler için değil, çocuklarımız ve ülkemizin aydınlık bir geleceğe kavuşması içindir” şeklinde konuştu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment