DADAK BU YARIŞTA BENDE VARIM DEDİ

  Yıllardır siyasetin içerisinde yer alan Birecik li iş insanı Ahmet Dadak 2023 seçimleri için Ak parti den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.Dadak “Mahalle teşkilatlarından başlayarak sokak sokak çalışmalarımız oldu. Siyasi hayatımda bana ne görev verdiyse en iyi şekilde çalıştım siyasetin içinden geldim.Siyasi hayatım devam ediyor, siyaset bitmez. Halkın sorunlarıyla ilgilenmekte güzel bir şey. İnşallah vekil olursam onların sıkıntılarıyla da ilgileneceğim” ifadelerini kullandı. “PARTİMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM” İnsanlara yararlı olmak için, milletvekilli ve partide görev almak istediği belirten Dadak, “Kararımı verdim, büyüklerimizin olurlarını da aldım, halkımızdan istek var.…

GÜNDEM SİYASET 

 

Yıllardır siyasetin içerisinde yer alan Birecik li iş insanı Ahmet Dadak 2023 seçimleri için Ak parti den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.Dadak “Mahalle teşkilatlarından başlayarak sokak sokak çalışmalarımız oldu. Siyasi hayatımda bana ne görev verdiyse en iyi şekilde çalıştım siyasetin içinden geldim.Siyasi hayatım devam ediyor, siyaset bitmez. Halkın sorunlarıyla ilgilenmekte güzel bir şey. İnşallah vekil olursam onların sıkıntılarıyla da ilgileneceğim” ifadelerini kullandı.

“PARTİMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”

İnsanlara yararlı olmak için, milletvekilli ve partide görev almak istediği belirten Dadak, “Kararımı verdim, büyüklerimizin olurlarını da aldım, halkımızdan istek var. Partimi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde temsil edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben yararlı olacağım” dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment