Deprem Şehidi Öğretmenlerimizi Unutmayacağız

Deprem Şehidi Öğretmenlerimizi Unutmayacağız 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ilçemizde vefat eden öğretmenlerimiz Ayşe KORKUT ve eşi Murat KORKUT adına hayırseverler tarafından Mezra Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yaptırılan kütüphane, Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU, Birecik Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Murat ÇALIŞ ve beraberindeki heyet ile açılışı gerçekleşti.   Kütüphanenin oluşturulmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür eden Sayın Kaymakamımız Ramazan CANKALOĞLU, depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Birecik GÜNDEM Güneydoğu 

Deprem Şehidi Öğretmenlerimizi Unutmayacağız

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ilçemizde vefat eden öğretmenlerimiz Ayşe KORKUT ve eşi Murat KORKUT adına hayırseverler tarafından Mezra Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yaptırılan kütüphane,

Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU, Birecik Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Murat ÇALIŞ ve beraberindeki heyet ile açılışı gerçekleşti.

 

Kütüphanenin oluşturulmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür eden Sayın Kaymakamımız Ramazan CANKALOĞLU, depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment