Eminiyette Görev Yapan Kadın Polislere Özel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

  Birecik Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, emniyet teşkilatının değerli kadınlarına unutulmaz bir şekilde kutlandı. 08 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen bu anlamlı programda, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser Aynur KENDÜZLER’in katılımıyla, kadın polis ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan kadın personellere yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Program kapsamında, İlçe Emniyet Müdürü Emniyet Amiri Mustafa GÖK, kadın çalışanların gününü kutladı ve çiçek hediye etti. Ardından, günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından, İl Emniyet Müdürü Sayın Erdem BİLDİRİCİ tarafından gönderilen özel hediyeler…

8 Mart Birecik Birecik Emniyet müdürlüğü Emniyet Müdürü Şanlıurfa Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü 

 

Birecik Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, emniyet teşkilatının değerli kadınlarına unutulmaz bir şekilde kutlandı. 08 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen bu anlamlı programda, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser Aynur KENDÜZLER’in katılımıyla, kadın polis ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan kadın personellere yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Program kapsamında, İlçe Emniyet Müdürü Emniyet Amiri Mustafa GÖK, kadın çalışanların gününü kutladı ve çiçek hediye etti. Ardından, günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından, İl Emniyet Müdürü Sayın Erdem BİLDİRİCİ tarafından gönderilen özel hediyeler takdim edildi.

Bu özel etkinlik, emniyet teşkilatının kadın personeline duyulan saygı ve değerin bir ifadesi olarak dikkat çekti. Gösterilen özen ve ilgi, kadın polislerin toplumdaki önemli rolüne ve katkılarına vurgu yaparken, onların çalışma ortamlarında da değer görmelerini sağladı.

Kadın polisler, bu anlamlı etkinlikle kendilerini değerli hissettiler ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir şekilde kutladılar. Birecik Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin düzenlediği bu güzel program, kadınların toplumdaki yerinin daha da güçlenmesine ve takdir edilmesine katkı sağladı.

#Editör hayat

Önerilen Haberler

Leave a Comment