Gençlerimize Müjde

Birecik Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak gençlik merkezinin temeli atıldı Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlenen gençlik merkezinin temeline Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Topçu, İlçe Müftüsü Mustafa Kaya ve davetliler katıldı. Pandemi nedeniyle temel atma törenine sınırlı sayıda davetli katıldı. İlçe Müftüsü Mustafa Kaya’nın duaları ve kurban kesilerek temeli atılan gençlik merkezinin, 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bin metrekareden oluşacak gençlik merkezinde; kitap kafe, oyun salonları, eğitim kurs sınıfları ve güzel sanatlar, müzik ve inovasyon atölyeleri…

GÜNDEM 

Birecik Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak gençlik merkezinin temeli atıldı
Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlenen gençlik merkezinin temeline Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Topçu, İlçe Müftüsü Mustafa Kaya ve davetliler katıldı. Pandemi nedeniyle temel atma törenine sınırlı sayıda davetli katıldı. İlçe Müftüsü Mustafa Kaya’nın duaları ve kurban kesilerek temeli atılan gençlik merkezinin, 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.
Bin metrekareden oluşacak gençlik merkezinde; kitap kafe, oyun salonları, eğitim kurs sınıfları ve güzel sanatlar, müzik ve inovasyon atölyeleri yer alacak.

Temel atma töreni sonrası kısa bir süre sonra Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, İlçede öncelikli olarak Gençlere yönelik her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade ederek şunları kaydetti. ” Fırat’ın İncisi ilçemizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli bir uğraş içindeyiz. Gençlerimiz için ise hiç şeyden kaçmıyorum. Karşıyaka mahallemize bir gençlik merkezi temelini bugün atmanın heyecanını yaşadık. Bize bu konuda destek veren Gençlik ve spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ve Spor Toto Başkanımız Bünyamin Bozgeyik beye teşekkür ederim”dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment