Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu Hokey Takımı Türkiye Finallerine Kalıyor!

Gaziantep Şehit Kamil ilçesinden Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu hokey takımı, 40 takımın katıldığı grup şampiyonasında birinci olarak Türkiye finallerine kalma başarısını gösterdi. Okul Sporları Hokey Küçükler Kız Müsabakalarında il birincileri ve ikincilerinin mücadele ettiği grup şampiyonasında sadece 8 takım Türkiye finallerine yükselebildi. Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu, bu zorlu mücadeleyi birinci olarak tamamlayarak 1 Haziran – 5 Haziran 2024 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan Okul Sporları Hokey Küçükler Türkiye şampiyonasında boy gösterecek. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrencileri, antrenörleri ve okul idaresini tebrik ederiz. Başarılar Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu!

GÜNDEM SPOR 

Gaziantep Şehit Kamil ilçesinden Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu hokey takımı, 40 takımın katıldığı grup şampiyonasında birinci olarak Türkiye finallerine kalma başarısını gösterdi.

Okul Sporları Hokey Küçükler Kız Müsabakalarında il birincileri ve ikincilerinin mücadele ettiği grup şampiyonasında sadece 8 takım Türkiye finallerine yükselebildi. Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu, bu zorlu mücadeleyi birinci olarak tamamlayarak 1 Haziran – 5 Haziran 2024 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan Okul Sporları Hokey Küçükler Türkiye şampiyonasında boy gösterecek.

Bu başarıda emeği geçen tüm öğrencileri, antrenörleri ve okul idaresini tebrik ederiz.

Başarılar Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu!

Önerilen Haberler

Leave a Comment