Hacı Zeki Gıda, 4. Kelaynak ve Patlıcan Festivali’ne Damga Vurdu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen 4. Kelaynak ve Patlıcan Festivali’nde Hacı Zeki Gıda, büyük ilgi topladı. Festivalde kurulan gıda reyonları arasında özellikle Antep fıstığı, ziyaretçilerin gözdesi oldu. Deneyimli personeliyle misafirlere ikramlarda bulunan Hacı Zeki Gıda, sunduğu kaliteli ürünler ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekti. Birecik’te birçok firma bulunmasına rağmen yerli bir işletme olarak Hacı Zeki Gıda, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla öne çıkıyor. İşletme sahibi Ömer Uyumaz, festivalde yaptığı açıklamada, “Babamızdan önemli bir miras devraldık. Kaliteli ürünlerimiz ve güler yüzlü personelimizle onun izinden yolumuza güvenle devam ediyoruz,” diyerek aile işletmesi…

Birecik GÜNDEM Güneydoğu KÜLTÜR SANAT 

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen 4. Kelaynak ve Patlıcan Festivali’nde Hacı Zeki Gıda, büyük ilgi topladı. Festivalde kurulan gıda reyonları arasında özellikle Antep fıstığı, ziyaretçilerin gözdesi oldu. Deneyimli personeliyle misafirlere ikramlarda bulunan Hacı Zeki Gıda, sunduğu kaliteli ürünler ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekti.

Birecik’te birçok firma bulunmasına rağmen yerli bir işletme olarak Hacı Zeki Gıda, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla öne çıkıyor. İşletme sahibi Ömer Uyumaz, festivalde yaptığı açıklamada, “Babamızdan önemli bir miras devraldık. Kaliteli ürünlerimiz ve güler yüzlü personelimizle onun izinden yolumuza güvenle devam ediyoruz,” diyerek aile işletmesi olarak yılların birikimini sürdürüyor olmanın gururunu dile getirdi.

Festival boyunca yoğun ilgi gören Hacı Zeki Gıda, yerel ürünlerin tanıtımına katkı sunarken, Birecik’in marka değerine de önemli katkılarda bulundu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment