Halfeti belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve gençlik merkezinin yapım çalışmalarına başladı.

Temel atma öncesi hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Albayrak, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Halfeti Belediye başkanı Şeref Albayrak yaklaşık 6 ay gibi kısa bir sürede yapımını gerçekleştirilecek olan 25 metre karelik yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin ilçe halkına kazandırılacağını belirtti. Hem istisnam anlamında hem de gençlerin sportif faaliyetlerini yürütmeleri için bu tarz faaliyetlerin çalışmaların belediye olarak yapımına tüm hızımızla devam edeceklerini söyleyen Albayrak’’ Göreve geldiğimiz günden itibaren vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Şuanda da gençlerimize ve çocuklarımıza vaat etmiş olduğumuz…

GÜNDEM 
Temel atma öncesi hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Albayrak, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Halfeti Belediye başkanı Şeref Albayrak yaklaşık 6 ay gibi kısa bir sürede yapımını gerçekleştirilecek olan 25 metre karelik yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin ilçe halkına kazandırılacağını belirtti. Hem istisnam anlamında hem de gençlerin sportif faaliyetlerini yürütmeleri için bu tarz faaliyetlerin çalışmaların belediye olarak yapımına tüm hızımızla devam edeceklerini söyleyen Albayrak’’ Göreve geldiğimiz günden itibaren vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Şuanda da gençlerimize ve çocuklarımıza vaat etmiş olduğumuz yarı olimpik yüzme havuzunun yapımına başladık ve hızlı bir şekilde devam etmekte. Baharda inşallah çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine girecektir’’ dedi.
Halfeti belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yaklaşık 8 milyon tl ile yapımı gerçekleşecek olan yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin ilçe ye şimdiden hayırlı olmasını etmenli eden Albayrak emeği geçenlere teşekkür etti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment