Halfeti de Avukat Darp Edildi 2 Gözaltı

Şanlıurfa Barosu, sosyal medya hesabından yapılan açıklamayla bir avukatın darp ve tehdit edildiğini iddia etti. Barodan yapılan açıklamada Gaziantep Barosu’na kayıtlı Avukat M.H nin Halfeti’de görülen bir duruşmada karşı tarafça dosyadan çekilmesi yönünde tehdit ve darp edildiğini ifade edildi. Yapılan açıklamaya göre Hartavi’nin hastanede tedavi gördüğü ve konuyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa Barosu Başkanı Avukat Ahmet Öncel ve Avukat Hakları Merkezi üyeleri, Hartavi’yi hastanede ziyaret etti. Şanlıurfa Barosu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: “Gaziantep Barosuna kayıtlı meslektaşımız Av.M.Hartavi Halfeti Adliyesinde vekili olduğu dosyaya ilişkin görülen davanın…

GÜNDEM 
Şanlıurfa Barosu, sosyal medya hesabından yapılan açıklamayla bir avukatın darp ve tehdit edildiğini iddia etti.
Barodan yapılan açıklamada Gaziantep Barosu’na kayıtlı Avukat M.H nin Halfeti’de görülen bir duruşmada karşı tarafça dosyadan çekilmesi yönünde tehdit ve darp edildiğini ifade edildi.
Yapılan açıklamaya göre Hartavi’nin hastanede tedavi gördüğü ve konuyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa Barosu Başkanı Avukat Ahmet Öncel ve Avukat Hakları Merkezi üyeleri, Hartavi’yi hastanede ziyaret etti.
Şanlıurfa Barosu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:
“Gaziantep Barosuna kayıtlı meslektaşımız Av.M.Hartavi Halfeti Adliyesinde vekili olduğu dosyaya ilişkin görülen davanın duruşması öncesinde karşı tarafça adliye bahçesinde dosyadan çekilmesi yönünde tehdit edilmiştir.

Önerilen Haberler

Leave a Comment