HALİL YAŞAR, ARMOR GÜVENLİK İLE SÜREKLİ GÜNDEMDE KALMAYA DEVAM EDİYOR

Armor Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yaşar, Armor Güvenlik Hakkında Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Açıklamalarda bulundu. Yaşar, Armor Güvenlik 2005. Yılından Beri sektörde başarılı çalışmaları ile adında Söz ettiren ve hizmetlere halen devam eden Armor Güvenlik Çatısı Altında Hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşlara Güvenini devam ettirmektedir. Güvenlik Sektöründe Tecrübeli personellerimize müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için Armor Güvenlik olarak çalışmalarımız devam ediyor. Güvenliğin tek adresi Armor Güvenlik kendinizi güvende his edeceğiniz tek adres. ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

Bugün GÜNDEM 

Armor Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yaşar, Armor Güvenlik Hakkında Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Açıklamalarda bulundu.

Yaşar, Armor Güvenlik 2005. Yılından Beri sektörde başarılı çalışmaları ile adında Söz ettiren ve hizmetlere halen devam eden Armor Güvenlik Çatısı Altında Hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşlara Güvenini devam ettirmektedir.

Güvenlik Sektöründe Tecrübeli personellerimize müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için Armor Güvenlik olarak çalışmalarımız devam ediyor. Güvenliğin tek adresi Armor Güvenlik kendinizi güvende his edeceğiniz tek adres.

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

Önerilen Haberler

Leave a Comment