Halk Eğitim Merkezi’nden Hayat Boyu Öğrenme sergisi

Halk Eğitim Merkezi’nin el sanatları çarşısında düzenlenen sergide, kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler yer alıyor. Açılışta konuşanİlçe milli eğitim müdürü Mehdi Turgut, eğitim faaliyetlerinin en önemli ayağının halk eğitim merkezlerinde verilen kurslar olduğunu söyledi. Pandemi sürecine rağmen bu kursların Birecik’te oldukça başarılı bir şekilde sürdürüldüğün görüldüğünü ifade edenTurgut, “210 kursumuz da 2500 civarında  kursiyerimiz burada eğitim aldılar. İlçenin kültürel ve sanatsal hayatına destek sağladılar. Tüm bunlar bir birikimin sonucu. Bu birikime halk eğitim kurslarının çok önemli katkı sağladığını bilmekteyiz. Bu manada bundan sonra da ilçenin kültürü ve…

GÜNDEM KÜLTÜR SANAT 

Halk Eğitim Merkezi’nin el sanatları çarşısında düzenlenen sergide, kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler yer alıyor. Açılışta konuşanİlçe milli eğitim müdürü Mehdi Turgut, eğitim faaliyetlerinin en önemli ayağının halk eğitim merkezlerinde verilen kurslar olduğunu söyledi. Pandemi sürecine rağmen bu kursların Birecik’te oldukça başarılı bir şekilde sürdürüldüğün görüldüğünü ifade edenTurgut, “210 kursumuz da 2500 civarında  kursiyerimiz burada eğitim aldılar. İlçenin kültürel ve sanatsal hayatına destek sağladılar. Tüm bunlar bir birikimin sonucu. Bu birikime halk eğitim kurslarının çok önemli katkı sağladığını bilmekteyiz. Bu manada bundan sonra da ilçenin kültürü ve sanatına başta olmak üzere meslek edindirme kurslarıyla da önemli katkılar sağlamaya devam edeceğin görüyoruz. Başta Halk Eğitim Müdürümüz Müslüm Şahin olmak üzere hocalarımızı, usta öğreticilerimizi ve kursiyerlerimizi bu vesileyle tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Açılışa ilçe milli eğitim müdürü Mehdi Turgut un yanı sıra Birecik belediye başkan vekili Mehmet Açar Birecik belediye başkan yardımcısı Reşat Uzun Ak parti ilçe başkanı Vahap Aktar Askerlik şubesi Başkan Vekili Hüseyin Yıldırım Belediye başkanı Mahmut Mirkelam ın Eşi Nurten Mirkelam ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment