Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir hayvan pazarında husumetli 2 grup arasındaki çıkan silahlı kavgada olayla ilgisi bulunmayan 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Şanlıurfa‘nın Siverek ilçesinde hayvan pazarında aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı. TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ Olay, sabah saatlerinde Siverek hayvan pazarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavga sırasında kurşunların hedefi olan ve olayla ilgisi bulunmayan 1 kişi hayatını…

ASAYİŞ GÜNDEM 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir hayvan pazarında husumetli 2 grup arasındaki çıkan silahlı kavgada olayla ilgisi bulunmayan 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa‘nın Siverek ilçesinde hayvan pazarında aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, sabah saatlerinde Siverek hayvan pazarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavga sırasında kurşunların hedefi olan ve olayla ilgisi bulunmayan 1 kişi hayatını kaybederken taraflardan 5 kişi de yaralandı. Olayda bazı hayvanların da yaralandığı öğrenildi.

 

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment