HDP Eş Başkanı Pervin Buldan: Saldırı 30 dakika sonra gerçekleşseydi katliam olacaktı

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, partisinin İzmir İl Örgütü’ne yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Buldan, saldırganın 30 dakika sonra gelmesi durumunda katliam yaşanabileceğini belirterek, ” Bugün buraya büyük bir katliamı gerçekleştirmek üzere katil yollandı. Şans eseri içeride sadece Deniz vardı. O katil 30 dakika sonra gelmiş olsaydı, bu kentte büyük bir katliam gerçekleşecekti” dedi. HDP’nin İzmir İl Binası’na gerçekleştirilen saldırıda Deniz Poyraz isimli parti çalışanı hayatını kaybetti. Saldırı, Türkiye genelinde büyük tepki uyandırırken, siyasi parti liderleri ve temsilcilerinden de provokasyona karşı uyarı mesajları geldi.Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel…

GÜNDEM 

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, partisinin İzmir İl Örgütü’ne yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Buldan, saldırganın 30 dakika sonra gelmesi durumunda katliam yaşanabileceğini belirterek, ” Bugün buraya büyük bir katliamı gerçekleştirmek üzere katil yollandı. Şans eseri içeride sadece Deniz vardı. O katil 30 dakika sonra gelmiş olsaydı, bu kentte büyük bir katliam gerçekleşecekti” dedi.
HDP’nin İzmir İl Binası’na gerçekleştirilen saldırıda Deniz Poyraz isimli parti çalışanı hayatını kaybetti. Saldırı, Türkiye genelinde büyük tepki uyandırırken, siyasi parti liderleri ve temsilcilerinden de provokasyona karşı uyarı mesajları geldi.Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin İzmir İl Örgütü binasına yönelik saldırı ve parti çalışanı Deniz Poyraz’ın öldürülmesine ilişkin HDP İzmir İl Örgütü önünde açıklamalarda bulundu.”30 DAKİKA SONRA GELMİŞ OLSAYDI KATLİAM OLACAKTI””Acımız büyük. Deniz yoldaşımızın bugün şehadetiyle birlikte yüreğimizin yandığını ama başımızın dik olduğunu herkesin bilmesini isteriz” diyen Buldan, “Bu cinayetler ilk değil. Biz bu hikayeleri çok gördük, seyrettik. Bizim önümüzde diz çökeceksiniz diyenlere karşı asla boyun eğmedik, bundan sonra da eğmeyeceğiz. Bugün buraya büyük bir katliamı gerçekleştirmek üzere katil yollandı. Şans eseri içeride sadece Deniz vardı. O katil 30 dakika sonra gelmiş olsaydı, bu kentte büyük bir katliam gerçekleşecekti” dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment