İntihar etmek için çatıya çıktı, telefonla konuşurken polis müdahale etti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan şahıs, telefonla konuşurken dikkatinin dağıldığı sırada, polis ekiplerince kolundan çekilerek kurtarıldı. Hasan Çelebi Mahallesi’nde 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkan Sefer S. isimli kişiyi görenler durumu polise bildirdi. İhbarla bölgeye gelerek önlem alan polisler, intihara teşebbüs eden Sefer S.’yi ikna etmek için çalışma başlattı. TELEFONLA KONUŞURKEN MÜDAHALE EDİLDİ Psikolog ile birlikte çatıya çıkan polis ekiplerinin çabasına rağmen ikna edilemeyen Sefer S., daha sonra telefon ile konuştuğu sırada dikkatinin dağıtılmasıyla kolundan çekildi. Çatıdan indirilen ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Sefer S.,…

ASAYİŞ GÜNDEM 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan şahıs, telefonla konuşurken dikkatinin dağıldığı sırada, polis ekiplerince kolundan çekilerek kurtarıldı.
Hasan Çelebi Mahallesi’nde 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkan Sefer S. isimli kişiyi görenler durumu polise bildirdi. İhbarla bölgeye gelerek önlem alan polisler, intihara teşebbüs eden Sefer S.’yi ikna etmek için çalışma başlattı.

TELEFONLA KONUŞURKEN MÜDAHALE EDİLDİ

Psikolog ile birlikte çatıya çıkan polis ekiplerinin çabasına rağmen ikna edilemeyen Sefer S., daha sonra telefon ile konuştuğu sırada dikkatinin dağıtılmasıyla kolundan çekildi. Çatıdan indirilen ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Sefer S., hazır bekleyen ambulansla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Önerilen Haberler

Leave a Comment