İŞADAMI PINARBAŞI, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Şanlıurfalı işadamı Faruk Pınarbaşı, AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı oldu. İşadamı,Faruk Pınarbaşı ve çok sayıda seveniyle birlikte dün AK Parti İl binasına gelerek, milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulundu. AK Parti İl Yönetim Kuruluna milletvekili formunu veren Pınarbaşı, daha sonra  Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti. Beyazgül, milletvekili aday adayı olan Pınarbaşı’nı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Pınarbaşı, “Bu bir yarıştır. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. Aday yapılması halinde Şanlıurfa için projeler hazırladığını belirten Pınarbaşı, “Eğer AK Parti Genel Merkezimiz aday adaylığımı uygun görür ve TBMM’ye de gitmeye hak…

GÜNDEM SİYASET 

Şanlıurfalı işadamı Faruk Pınarbaşı, AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı oldu.
İşadamı,Faruk Pınarbaşı ve çok sayıda seveniyle birlikte dün AK Parti İl binasına gelerek, milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulundu. AK Parti İl Yönetim Kuruluna milletvekili formunu veren Pınarbaşı, daha sonra  Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti. Beyazgül, milletvekili aday adayı olan Pınarbaşı’nı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Pınarbaşı, “Bu bir yarıştır. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
Aday yapılması halinde Şanlıurfa için projeler hazırladığını belirten Pınarbaşı, “Eğer AK Parti Genel Merkezimiz aday adaylığımı uygun görür ve TBMM’ye de gitmeye hak kazanırsam, Urfa’nın kalkınması noktasında elimden gelen gayreti göstereceğim” diye konuştu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment