İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DİRİER DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı avukat Mustafa Dirier Ankara dönüşünde GAP Havalimanında davullarla zurnalarla ve yüzlerce araçlık konvoyla partililer tarafından karşılandı. Şanlıurfa iyi parti İl başkanlığında önünde açıklama yapan Dirier daima Urfa lıların hizmetinde olacağını söyledi. Avukat Dirier e ilgi ve güven sevgi büyüktü.. İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı avukat Mustafa Dirier, burada yapmış olduğu konuşmada şunları dile getirdi. Sizlere hizmet etmek için buradayız. Avukat Dirier, değişim vurgusu yaptı. Halkımız değişim istiyor. Bizde elimizi tek değil, gövdemizi taşın altına koyarak değişim mücadelesinde varız dedik İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı avukat…

GÜNDEM SİYASET 

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı avukat Mustafa Dirier Ankara dönüşünde GAP Havalimanında davullarla zurnalarla ve yüzlerce araçlık konvoyla partililer tarafından karşılandı. Şanlıurfa iyi parti İl başkanlığında önünde açıklama yapan Dirier daima Urfa lıların hizmetinde olacağını söyledi. Avukat Dirier e ilgi ve güven sevgi büyüktü..
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı avukat Mustafa Dirier, burada yapmış olduğu konuşmada şunları dile getirdi. Sizlere hizmet etmek için buradayız.
Avukat Dirier, değişim vurgusu yaptı.
Halkımız değişim istiyor. Bizde elimizi tek değil, gövdemizi taşın altına koyarak değişim mücadelesinde varız dedik İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı avukat Mustafa Dirier Halkımıza güvenimiz çok. Bundan dolayı sizden yetki istiyoruz ve Allah bizi mahcup etmesin. Allah sizden razı olsun buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, diyerek sözlerine son verdi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı avukat Mustafa Dirier, daha sonra burada kendisini bekleyen kalabalık ile tek tek selamlaşarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimleri için destek istedi.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment