İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av Mustafa Dirier Birecik”de Göz Dolduran Seçim Bürosu Açtı

İYİ Parti milletvekili adayı Mustafa Dirier Birecik’te görkemli bir seçim bürosu Açtı 14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala Birecik’te birecikli olan Av Mustafa Dirier seçim bürosunu büyük bir Coşku ile açtı. Açılışa Şanlıurfa Milletvekili adayları Emin Yetim Dr Şahin Güler Avukat Mustafa mangal Mehmet amcan Ömer Faruk ayşeoğlu ve Gaziantep milletvekili adayı Sayın Mehmet Ay ile birlikte seçim bürosu açılışını gerçekleştirdiler. Bunun yanı sıra Avukat Mustafa Dirier bir çok akrabası eş dost ve tanıdığı ile birlikte seçim bürosu açılışını gerçekleştirdiler.öte yandan karşılama töreninde gözlerden kaçmayan uzun araç kuyrukları oluşturdu.…

Bugün GÜNDEM SİYASET 

İYİ Parti milletvekili adayı Mustafa Dirier Birecik’te görkemli bir seçim bürosu Açtı

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala Birecik’te birecikli olan Av Mustafa Dirier seçim bürosunu büyük bir Coşku ile açtı.

Açılışa Şanlıurfa Milletvekili adayları Emin Yetim Dr Şahin Güler Avukat Mustafa mangal Mehmet amcan Ömer Faruk ayşeoğlu ve Gaziantep milletvekili adayı Sayın Mehmet Ay ile birlikte seçim bürosu açılışını gerçekleştirdiler.

Bunun yanı sıra Avukat Mustafa Dirier bir çok akrabası eş dost ve tanıdığı ile birlikte seçim bürosu açılışını gerçekleştirdiler.öte yandan karşılama töreninde gözlerden kaçmayan uzun araç kuyrukları oluşturdu.

iyi Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Emin yetimi 100 tane tır 500 araç ile şehrin girişinde karşıladılar.

açılışta 100 adet koyunun kesildiği ve kesilen koyunların hepsini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığı söylenildi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment