Jandarmayla çatışmaya giren suç makinesi 15 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı

Birecik’te birçok suçtan yakalama kararı bulunan S.C., isimli şüpheli kendisini yakalamaya gelen jandarma ekipleri ile çatıştı. Silahlı saldırıda kaçmayı başaran şüpheli yaklaşık 15 kilometre süren kovalamacanın ardından suç aleti silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde uyuşturucu ve hırsızlık gibi birçok suçtan yakalama kararı bulunan S.C.’nin yakalanması için operasyon başlatan Jandarma ekipleri şüphelinin adresini belirledi. Jandarma ekiplerinin geldiğini fark eden şüpheli üzerinde bulunan tabanca ile ateş etmeye başladı. Jandarma ekiplerine ateş eden şüpheli S.C., bulunduğu yerden kaçmayı başardı.

ASAYİŞ GÜNDEM 

Birecik’te birçok suçtan yakalama kararı bulunan S.C., isimli şüpheli kendisini yakalamaya gelen jandarma ekipleri ile çatıştı. Silahlı saldırıda kaçmayı başaran şüpheli yaklaşık 15 kilometre süren kovalamacanın ardından suç aleti silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde uyuşturucu ve hırsızlık gibi birçok suçtan yakalama kararı bulunan S.C.’nin yakalanması için operasyon başlatan Jandarma ekipleri şüphelinin adresini belirledi.

Jandarma ekiplerinin geldiğini fark eden şüpheli üzerinde bulunan tabanca ile ateş etmeye başladı. Jandarma ekiplerine ateş eden şüpheli S.C., bulunduğu yerden kaçmayı başardı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment