Kaymakam dan Emniyete başarı belgesi

Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında huzur ve güvenimizin teminatı emniyet mensuplarımızı makamında kabul eden ilçe kaymakamı Kadir Duman, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon dolar olan 431 gram “Selenyum 74” maddesinin ele geçirilmesini sağlayan emniyet personellerini başarı belgesi ile taltif ederek teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü İsmet Cihan Yarbasan’ın da yer aldığı kabulde Kaymakam Kadir Duman , Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümünde, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakar ve özverili bir çalışma ortaya koyan tüm polis teşkilatı mensuplarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

GÜNDEM KÜLTÜR SANAT 
Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında huzur ve güvenimizin teminatı emniyet mensuplarımızı makamında kabul eden ilçe kaymakamı Kadir Duman, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon dolar olan 431 gram “Selenyum 74” maddesinin ele geçirilmesini sağlayan emniyet personellerini başarı belgesi ile taltif ederek teşekkür etti.
İlçe Emniyet Müdürü İsmet Cihan Yarbasan’ın da yer aldığı kabulde Kaymakam Kadir Duman , Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümünde, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakar ve özverili bir çalışma ortaya koyan tüm polis teşkilatı mensuplarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment